El millor "team building" del món!

Sou una empresa i voleu cohesionar l’equip? Busqueu activitats que us ajudin a treballar per assolir els vostres objectius? Us ho voleu pasar de conya fora de l’oficina? Veniu a jugar a curling!!

Oferim sessions per a empreses enfocades a realitzar una activitat esportiva fora de l’àmbit laboral amb els companys de feina. És una opció ideal per a treballar la dinàmica d’equips, celebrar un aniversari d’empresa, impulsar la cohesió entre companys o simplement una excusa per fer una jornada diferent. Es tracta d’una activitat on a més d’aprendre a jugar a curling, tindreu l’oportunitat de competir entre vosaltres, i sobretot, passar-ho molt bé.

Com ho farem?

Primer farem una mica de teoría on us explicarem els origens d’aquest esport, el material, la pista… i després us  facilitarem el material per a jugar, entrarem al gel i els monitors del club us ensenyaran la técnica de tir, de l’escombrada així com el funcionament del joc i dels partits. Un cop ja sigueu uns “cracks” farem els equips i organitzarem la primera competició de curling de la vostra empresa.

Aquesta activitat està dissenyada per a grups compresos entre 8 i 32 persones. Si sou més o menys persones, intentarem adaptar-nos a les vostres necessitats.

Al restaurant del mateix club, podem oferir “coffe-breaks” o un bon àpat després de jugar.

Contacta amb nosaltres i demana'ns un pressupost, no te'n penediràs!